Trainingen

Biophilic Design

Trainingen Biophilic Design

In 2024 ga ik online trainingen geven met een wereldwijd bereik:
Designing for Well-being with Biophilic Design”: Transformeer ruimten, verbeter levens.

Ontdek de kunst van interieurinrichting met een focus op welzijn. Breng jouw kennis en carrière naar
een hoger niveau, verras je klanten en zorg voor een blijvende impact met je ontwerpen.

>Natuurlijke Inspiratie

Bij iliStyle geloven we in de kracht van de natuur als een bron van inspiratie. Natuurlijke kleuren, patronen en texturen hebben de unieke eigenschap om creativiteit te stimuleren en tegelijkertijd een gevoel van geborgenheid te creëren. In de trainingen leer je deze inspirerende elementen tot leven te brengen, waardoor een harmonieuze verbinding ontstaat tussen de gebouwde omgeving en de natuurlijke wereld.

>Ontwerpprincipes

Met de 15 patronen van Biophilic Design als leidraad, leer je harmonieuze en inspirerende ontwerpen te creëren. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van organische vormen of natuurlijke materialen breng je de rustgevende en stimulerende elementen van de natuur naar de leef- of werkomgeving van je opdrachtgever. In de training leer je de principes van de 15 patronen en hoe je die kunt toepassen.

>Focus op welzijn

Het welzijn van onze opdrachtgevers staat altijd centraal. Onze training benadrukt het belang van een omgeving die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een gevoel van comfort en tevredenheid. Dit draagt bij aan een gevoel van welzijn en een beter functioneren.

>Resultaat

Na het volgen van de training heb je inzicht gekregen in de 15 patronen van Biophilic Design en kun je deze ook toepassen in je ontwerpen. Hierdoor creëer je leefomgevingen die van toegevoegde waarde zijn voor het welzijn van hun gebruikers.

Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk consulten ontdek
hoe we samen de ideale leefruimte kunnen creëren.

Interieurontwerp gewenst?

Ilistyle geeft advies

Afspraak maken?

9 + 8 =